Ezért adok csakis Hill’s tápot az érzékeny kedvenceimnek

A Hill’s márkával jól járunk

Szerintem nem újdonság, ha azt mondom, az állatok ugyanolyan érzékenyek, mint mi, emberek. Bizonyos fajtákkal együtt jár ez a gyengeség vagy érzékenység, mások teljesen egyéniek. Annyi bizonyos, hogy sok állat szenved ilyen kóroktól, és a gazdija még csak nem is tud róla, vagy nem tud vele mit kezdeni. Amennyiben magunkra ismerünk, érdemes tovább olvasni ezt a kis írást.

A Hill’s tápok, és hogyan jöttünk rá, hogy a kutyánk érzékeny több dologra is

Hűséges kiskutyám, Bexi már évek óta a család tagja. A legfiatalabb, ezért a családban tényleg mindenki úgy kezeli őt, mintha ember lenne, nem is kiskedvenc. Korábban mindig ugyanazzal a eledellel etettük őt, de aztán történt valami a helyi boltban, és eltűnt pont az a termék, amit én vettem neki addig. Úgyhogy nem is nagyon aggódtam a dolgon, vettem több másik fajta ételt is, hogy kitapasztaljuk, melyik esz Bexi kedvence. Kicsit tartottam attól, hogy egyik sem fog neki igazán ízleni, de aztán sosem hittem volna, hogy ez lesz a legkisebb problémám, és valami sokkal nagyobbal kell majd szembenéznem. Bexi elkezdte enni az új tápokat, de egyik sem volt igazán kedvére való. Próbálkoztam tovább, de néhány nappal később feltűnt, hogy nem olyan vidám mint korábban, és inkább csak feküdt egész nap. A szőre sokkal csúnyább és csomósabb volt, mint korábban bármitől, de őszintén szólva akkor nem is az eledelére gyanakodtam, hanem valamilyen furcsa vírusra vagy esetleg kullancsra. Amikor nem bírta benntartani az ételt, akkor tudtam, hogy komoly baj lehet és siettünk is az orvoshoz, hátha tud valami magyarázatot adni arra, mi is történik. Kisült, hogy Bexinek komoly allergiái vannak több összetevőre is. Nem tudtam mitévő legyek, mert a korábban jól bevált eledele eltűnt a pocokról, ezért az orvostól kértem ebben is segítséget, aki szerencsére tudott is egy megfelelő céget, a Hill’s-t.

Meglepően jól bevált a Hill’s. És nálatok?

Meg is rendeltem a Hill’s tápot az alábbi oldalon (https://www.petnet.hu/gyarto/Hills-80), és nagyon hamar kézhez is kaptam, így nem kellett sokat kibírnia Bexinek sem az új eledele nélkül. Nekem az volt igazán fontos, hogy Bexi jobban legyen, és ez meglepően gyorsan be is következett az elkövetkező hetekben. Már két nap után láttam a változást, a szőre azonban hetekkel később állt vissza az eredeti állapotára. Mint megtudtam, ez a márka híres arról, hogy kifejezetten különleges tápokat gyárt. Sok gazdi már lemondana a kutyájáról vagy a macskájáról, pedig létezik számukra megoldás! A Hill’s céget egy állatorvos alapította, hogy megmentsem egy vakvezető kutyát, akinek veseelégtelensége volt. Ennek már több évtizede, és a cég rendkívüli módon túllépte saját magát, ma már számos különböző problémára találhatunk itt megoldást. Kifejezetten hipoallergén tápokon keresztül különböző betegségtípusokra is készítenek eledelt. Legyen szó veséről, májról, gyomorról. Léteznek kifejezetten megelőző jellegű vitaminos készítmények is, amik abban segítenek, hogy a már idősebb kedvenceink minél tovább megőrizzék az egészségüket. Egy gazdi számára sem nem lehet nagyobb öröm, mint hosszú éveken át a kedvencével együtt élni, és ez vica versa igaz kell, hogy legyen, ezért is hiszek annyira a Hill’s tápokban. Nélkülük Bexi etetése is sokkal nagyobb feladat lenne, és mindig minden tápot egészen a legvégső összetevőig át kéne néznek, így azonban nem csak a problémájára találtunk megoldást, hanem még különböző ízekben is meg tudom venni számára a jó minőségű egészséges táplálékot. Bexi imádja, legszívesebben naponta többször is enne.

Ideje utánanézni a Hill’s eledeleknek, hátha nektek is segít!

Amondó vagyok, hogy egy próbát megér. A Hill’s sem csodatáp, azonban több problémában nagy segítségére is lehet a gazdiknak, ezért mindenképpen vessünk szerintem rá egy pillantást, mert semmi veszíteni való nincs ebben. Én azt tudom mondani, hogy személy szerint nekünk nagyon megérte, mert Bexit tényleg a saját családtagunkként kezeljük, és ezért az ő kis kalandja megviselte az egész családot, mindannyian megijedtünk, hogy valamilyen komolyabb baja is lehet akár, és nem tudtuk, mi lenne velünk nélküle. Úgyhogy felelősségteljes gazdiknak ajánlott az önvizsgálat is. Ha valami furcsát tapasztalunk az állatnál, akkor mindenképpen vigyük el az orvoshoz, hogy az tudjon nekünk segíteni. Ha pedig minden rendben, csak a biztonság kedvéért egy rutinvizsgálatra akkor is érdemes elugrani a dokihoz. Tényleg csak azért, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden rendben. Ez lehet évente, kétévente. Főleg idősebb állatoknál ez tényleg nagyon fontos kérdés. A lényeg elvégre nem más, mint a boldog állat, ami már majdnem egyenlő is a boldog gazdival. A két dolog szorosan összefügg, ezt minden állatbolond jól tudja. Úgyhogy én minden gazdinak sok szerencsét kívánok ezzel a kis ajánlással, hiszen a Hill’s segíthet megmenteni a kedvenc állatot vagy legalábbis az állapotán javítani. Ha valaki bizonytalan, mindenképpen látogasson el az oldalra, minden további kérdésre kielégítő választ fog kapni.